За AGE CODE

за бранда

AGE CODE е луксозна марка за грижа за кожата на лицето, създадена в Южна Корея, която дефинира и създава съвременните тенденции за красота, които да се предоставят на жените по целия свят.

AGE CODE се явява еволюция в козметичната индустрия , вдъхновена от корейската култура за идеална кожа. Това е първата луксозна козметика, създадена специално да отговаря на нуждите на кожата на всяка жена по света, независимо от нейния тип кожа и възраст.

нашата формула

Ние залагаме на революционна формула, която стимулира естествените процеси на кожата свързани с нейното регенериране и подмладяване. Всяка съставка на продуктите е молекулярно проектирана да бъде възможно най-малка, така че да проникне до всеки слой на кожата и да достигне до дермата, там където се заражда всеки проблем. Южнокорейците винаги търсят най-добрите и най-новите тенденции в грижата за кожата.

Верни на мотото „По-малко грим, повече грижа за кожата“, винаги търсят най-доброто и никога не правят компромис с това. Вдъхновени от тяхната философия, ние от AGE CODE създадохме седем етапна рутина, чрез която да постигнем най- доброто съвършенство. От край време азиатските жени очароват целия свят със своята безупречна неувяхваща красота именно за това я сравняват с нежността на цветя и сиянието на скъпоценен порцелан. С новата козметична серия AGE CODE вие ще разкриете тайната на идеалната кожа.

AGE CODE е водеща корейска козметична марка в България, предлагаща широка гама от продукти за клиенти, търсещи висококачествени и ефективни решения за красота. Основана в сърцето на Сеул, марката бързо се превърна в любима сред  жени и вече е достъпна в световен мащаб чрез нейния уебсайт agecodecosmetics.com. 

В AGE CODE фокусът е върху предоставянето на иновативни, ориентирани към резултати продукти, които отговарят на нуждите и желанията на съвременните жени. Линията на марката включва всичко – от грижа за кожата, до всичко предназначено да помогне на клиентите да постигнат чистия, сияен и младежки вид на кожата, който желаят.

какво ни различава?

Един от ключовите фактори, които отличават AGE CODE, е използването на авангардни технологии и активни съставки за разработване на продуктите. Например, най-продаваната линия за грижа за кожата на марката включва патентована смес от столови клетки, екстракти, пептиди и други подхранващи съставки, които помагат за защитата и подмладяването на кожата. 

В допълнение към своите предложения за грижа за кожата, AGE CODE е известна и със своите висококачествени продукти за кожата. Обширната гама от козметика на марката включва всичко като нощни кремове, дневни кремове, околоочни кремове, серуми за лице, хидратиращи гелове и много други, всички предназначени да помогнат на клиентите да създадат безупречен, сияен вид.

AGE CODE е марка, посветена да помага на жените да изглеждат и да се чувстват по най-добрия начин. Независимо дали търсите пълен режим на грижа за кожата или просто искате да добавите няколко нови продукта към колекцията си, AGE CODE има по нещо за всеки. Защо да чакате? 

Въведете имейла си и вземете 5% отстъпка от първата ви поръчка!

This field is required

Вашият ексклузивен код е готов!

Вземете 5% отстъпка сега!