COSMEDIQUE

Корейска лаборатория, която се намира в столицата Сеул, разработва линии за професионална грижа с различни концепции чрез непрекъснати изследвания за здрава кожа и красота. В производството на своите продукти използват естествени и органични суровини, както и разнообразние от концептуални рецепти.

Козметичните продукти произведени от лабораторията се явяват  лидери на най-големите  пазари в света. След като придоби изключителна популярност в Азия и САЩ, корейската козметика бързо си проправя път към Европа и в частност към българския пазар, като един от най-популярните брандове се явява Age Code.

Учените от COSMEDIQUE  обичат да експериментират. Ето защо в състава на продуктите им може да намерим такива компоненти, които е малко вероятно да намерим другаде. Независимо дали говорим за суха,мазна, проблемна кожа, натуралните съставки на корейската козметика са доказан метод, който подпомага нейното регенериране.

В продължение на много години COSMEDIQUE е лидер в областта на съвременните научни технологии за производство на козметични продукти. Също така използват уникални методи за извличане на екстракти, както и сизнтез  на молекулни свойства, които  позволяват да се съхранят ценни природни компоненти.

Корейците ценят тайните на младостта и красотата. Хилядолетните рецепти в комбинация с най-съвременните разработки осигуряват един наистина уникален резултат.

Въведете имейла си и вземете 5% отстъпка от първата ви поръчка!

This field is required

Вашият ексклузивен код е готов!

Вземете 5% отстъпка сега!